6. des
SOLIST: Tine Thing Helseth.
 
«Kjærlighet på godt og vondt»

Publisert: 04.jan.2018 12.31
Oppdatert: 04.jan.2018 12.31

Ungdomssymfonikernes nyttårskonsert «Kjærlighet på godt og vondt» framføres i Terningen Arena i Elverum lørdag klokka 18.00 i regi av Festspillene i Elverum. Kveldens dirigent er NorrlandsOperans sjefdirigent Elim Chan, og den internasjonalt anerkjente trompetisten Tine Thing Helseth er solist og konferansier. Ungdomssymfonikerne består av hundre av landets mest talentfulle og dyktige musikkstudenter, og er en av grunnpilarene i Festspillene i Elverum. Konsertens tema er altså kjærlighet, og på programmet står «Ouverture til Ruslan og Ludmila» av Michael Glinka, «Les Filles de Cadix» av Léo Delibes, «Mon coeur s’ouvre à ta voix» fra «Samson og Delila» av Camille Saint-Saëns, «Adagietto» fra «Symfoni nummer 5» av Gustav Mahler, «Vorspiel» og «Liebestod» fra «Tristan og Isolde» av Richard Wagner, «Fantasiouverturen Romeo og Julie» av Peter Tsjajkovskij, «Youkali» av Kurt Weill, «Milonga del angel» og «Libertango» av Astor Piazzolla og «Ouverture til Candide» av Leonard Bernstein.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke