11. des
 
Kjøttboller
Alle liker en kjøttbolle eller to i ny og ne, og med byggrissalat med på tallerkenen er du garantert et lett likelig måltid uten at det er for tidkrevende.

Publisert: 16.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
4 porsjoner
1 pk kjøttboller à 600 g
2 ss margarin til steking
2 pose byggris
2 stk tomat, delt i grove biter
2 dl dypfryste erter
4 ss tzatziki
Slik gjør du:
1. Kok byggrisen etter anvisning på pakningen.
2. Ha byggrisen over i en bolle og bland inn tomat og erter (ertene tiner raskt sammen med den varme byggrisen).
3. Stek kjøttbollene i en stekepanne.
Server kjøttbollene sammen med byggrissalaten og tzatziki.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke