13. des
KORKAFE: Onsdag er det korkafÈ på Ådalsbruk samfunnshus.
 
Klar for uhøytidelig korkafé
Nordbygda Sangforening inviterer til uhøytidelig korkafé på Ådalsbruk samfunnshus onsdag 24. april kl. 18.30.

Publisert: 23.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Koret har etter hvert lang tradisjon med korkafeene sine, som er nettopp det, en blanding av sang og bevertning med kaffe, rundstykker og kaker. I sangavdelingen vil koret framføre noe av det de jobber med sammen med dirigenten sin, Trond Berg. Som HA tidligere har skrevet, har Nordbygda Sangforening i år nådd den anseelige alder av 100 år. Nå arbeider koret med en forestilling kalt «Frender i Fauskar», skrevet av Tor Karseth. Det skal framføres i Løten kino 16. juni, men på korkafeen vil publikum få høre noen smakebiter fra dette stykket. I handlingen blir vi ikke med 100 år tilbake i tid. men faktisk 1.000 år, og her møter vi folk fra bygdene Fauskar og Ål, som faktisk var søndre og nordre del av bygda. Vi møter småkonger som ikke blir helt enige om maktfordeling og hvordan de skal stille seg til nye impuler, og jammmen møter vi også en munk som heter Edvard. Alt dette komemr for en dag i juni, men aller først altså, noen smakebiter på korkafeen.
Koret skal også framføre noen sanger som de har hatt på repertoaret fra tidligere, samt noen sanger som de skal ha med seg til Italia når koret om noen uker drar dit. En travel vår for Nordbygda sanforening, med andre ord.
I tillegg til koret, blir det noen flotte solistinnslag . Og på korkafeen vet en aldri, plutselig er det andre som føler for å underholde, og det er det gode muligheter for. Korkafeen byr også på quiz.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke