15. des
ROS HUNDEN: Med et «klikk».
 
Klikkerkurs
Hamar og omegn Hundeklubb arrangerer klikkerkurs for nybegynnere fredag og lørdag. Klikketreningen med hund er basert på vitenskapelige læringsprinsipper og er brukt siden 1930-tallet.

Publisert: 25.jun.2012 04.13
Oppdatert: -
Klikketrening vil si at du bruker en klikker så fort hunden har gjort noe riktig.
Det er vanlig blant hundeeiere at vi først sier flink gutt og så fisker vi opp en godbit opp av lomma. Da har vi brukt lang tid. Hunden skal ha ros med en gang, og det er lett å gjøre med en klikker som lager et tydelig klikk. Og så kan man jo gi belønning etterpå.
I kurset lærer du å bruke klikkeren som et effektivt redskap for å bli en presis og dyktig hundetrener, og om hvordan du får trygge og arbeidsglade hunder som ønsker å jobbe sammen med deg.
Det er ingen aldersgrense for hundene. Enten du har valp eller en hund som har levd noen år, kan dette være god og positiv læring, egnet for innlæring av hverdagslydighet, agility, freestyle, lydighet og bruk eller bare litt samarbeid.
Silje Heistein Lund i Brumunddal er kursholder. Har du har spørsmål om kurset eller lyst til å være med, er det bare å kontakte henne.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke