11. des
Åpen: Landhandelen i Kvennstugua.
 
Kom deg ut dagen

0
Publisert: 05.sep.2015 04.00
Oppdatert: 05.sep.2015 04.00

Hamar og Hedmarken Turistforening arrangerer Kom deg ut dagen på Åkersætra i Åstdalen og Kvennstugua i Vallset søndag. Det blir mange og ulike aktiviteter for både små og store. O-laget Vallset/stange har laget en familieløype med poster ved Kvennstugua. Ellers tilbys blant annet luftgeværskyting, «Turbo tunnel krabbing» i den gamle krafttunnelen. Brennhaugjinter vil underholde og hos speiderne kan du steke pinnebrød på bål.

På Åkersætra kan man spikke barkebåter, kjøre hest og kjerre, padle kano, følge en natursti, lete etter orienteringsposter og ikke minst, spise deilig seterkost servert av Nes og Helgøya Bondekvinnelag. Og forestillingen «Den levende skogen» av Tor Karseth spilles med skuespillere som var med på første forestilling for 25 år siden. Stykket spilles klokka 13.00. begge arrangementene klokka 11.00-15.00.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke