10. des
stor og liten: Aktiviteter for stor og liten.
 
Kom deg ut dagen
HHT inviterer til vinterens nasjonale turdag: Kom deg ut dagen. Søndag er det to arrangement i vårt distrikt. Ett på Lageråkvisla i Vang og det andre på Knuken i Stange.

0
Publisert: 06.feb.2016 04.00
Oppdatert: 06.feb.2016 03.59

Lageråkvisla er HHT Barnas Turlags hytte. Den ligger akkurat passe langt både fra Gåsbu, tre kilometer, eller enda enklere løype fra Monaplassen. Den ligger tre kilometer innenfor bommen på Gåsbu. Derfra er løypa flatere og bare to kilometer. Veg Lageråkvisla er det laget i stand flott skilekområde med både hopp, slalåm, orgeltramp, kuleløype, skogsløype og aking. Twintipski kan lånes. Naturstien Turtippen er også morsom, både for store og små. Fra klokka 12.30 starter fellesprogrammet med blant annet besøk av Turbo. Selvsagt er serveringshytta åpen i tillegg til varm koia og bål. Så her er det alle muligheter, både til å sitte ute eller inne, varm eller kald mat, medbrakt eller kjøpt. Margrethe Ruud Skjeseth er kontaktperson for dette arrangementet.

På Knuken Espa blir det også aking, skilek, hopp, skiskyting med tennisballer, natursti og fine langrennsforhold, for dem som vil ta en litt lengre tur. Espa Turstilag er også med denne dagen og de har også aktivitet å by på- For dem som ikke har niste i sekken blir det «ei rå» fra lapskauskjelen. For dem som ikke er så kjent i området ligger Knuken tre kilometer fra Vensvangen. Derfra er vegen merket og det kan kjøres helt fram. Knut Einar Nordhagen er kontaktperson for dette arrangementet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke