11. des
Bare lufte: Peder Braastad
 
Konjakkveld

Publisert: 15.mar.2014 04.13
Oppdatert: -
Søndag kveld kan du få høre historien bak Braastad Cognac. Både om produksjonen og skikker som er knyttet til denne edle drikk. Det er den unge Peder Braastad som er ferdig med studiet Braastad Cognac. Og han vil fortelle om hvorfor konjakk er kultur. Og når konjakk er tema for søndagens servering, ja da blir det mye konjakk. Først mat: Rådyrgryte, konjakkpudding og til slutt kaffe, hvor far i huset er i sving med tilbehøret.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke