23. okt
TRENER: Patrick Engen.
 
Konkurransesvømming for barn

Publisert: 15.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar Idrettslag svømmegruppa inviterer barn i alderen 8-12 år til rekruttsvømming i Ankerskogen tirsdager og torsdager klokka 17.00-18.00 og lørdager klokka 09.00-10.00. Svømmere som klarer å svømme 25 meter med brystsvømming, ryggsvømming og litt crawl inviteres til å delta. På rekruttpartiet er det fokus på å utvikle svømmeteknikker som benyttes i konkurransesvømming. For at svømmerne skal ha forutsetninger for god utvikling og mestring, anbefaler svømmegruppa at man trener minimum to ganger hver uke. All trening foregår i 25-metersbassenget i Ankerskogen, sammen med konkurransegruppene i HIL, og det er også tilbud om deltakelse på rekruttstevner med oppfølging av trener. For spørsmål om tilbudet og hva som forventes av ferdigheter, ta kontakt med trener Patrick Engen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke