12. des
h. m. kongens garde musikkorps
 
Konsert med Gardemusikken
H.M. Kongens Garde Musikkorps holder onsdag klokka 19.00 konsert i Vang kirke.

Publisert: 13.mar.2012 04.12
Oppdatert: -
Gardemusikkens hovedkorps består i år av rundt 50 musikanter som begynte sin tjeneste 3. oktober 2011. Den første konserten hadde de i Moss allerede 27. november. I disse dager er det drillprogrammet som skal læres.
Det blir lite drilling i kirkelokalet. Til gjengjeld blir det variert og god musikk. Programmet spenner fra Rossinis Wilhelm Tell overture, via Gustav Holst sin fantastiske «Jupiter», til et stykke komponert av Ole Edvard Antonsen. Under dette vakre og stemningsfulle stykket vil Pål Martin Hansen være solist. Altså er både komponist og solist svært så lokale, da begge er fra Ridabu. I alt seks av musikantene er fra mjøsområdet.
Musikkmajor Eldar Nilsen er dirigent og kyndig leder. Så alt ligger an til en flott konsert i en kirke med topp akustikk.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke