11. des
i kulturhuset: Ungdomskoret DefrostFoto: tuva Kleven
 
Konsert med to av Norges beste kor
Nå har hedmarkingene en unik mulighet til å oppleve felles konsert med to av Norges beste kor: Kammerkoret Collegium Vocale og ungdomskoret Defrost. Konserten holdes i Hamar domkirke onsdag klokka 19.00.

0
Publisert: 10.jun.2014 04.00
Oppdatert: 10.jun.2014 03.59

Begge korene holder høy klasse, så vel nasjonalt som internasjonalt. Og korene har vunnet mye edelt metall i internasjonale korkonkurranser. Åpningskonserten i Hamar Kulturhus tidligere i år var første gang korene opptrådte sammen og det med overføring i beste sendetid på NRK. De fant tonen og bestemte seg for å holde en konsert til før sommeren.

Korene har en avdeling hver, i tillegg blir det selvfølgelig noen fellesnumre.

Collegium Vocale dirigeres av Ketil Jule Bjørnstad Belsaas og Ungdomskoret Defrost dirigeres av Thomas Caplin. Programmet består av alt fra klassiske stykker, pop, jazz og til folkemusikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke