11. des
Blide unger i filiokus: Geirr Lystrup i midten.
 
Konserter med Filiokus og Geirr Lystrup

0
Publisert: 31.mai.2016 04.00
Oppdatert: 31.mai.2016 04.00

Onsdag blir det to konserter på formiddagen og en på kvelden. Formiddagen er for barnehager og skoler, klokka 10.00 og 12.00. På kvelden blir det åpen konsert for alle.

Filiokus har denne våren jobbet med sanger fra Geirr Lystrup. Det blir derfor smakebiter fra «Mauritz Maur», «Brakar og Johanna» og fra Lystrups FORUT-serie. -Sanger med temaer fra Sri Lanka og Afrika. Geirr Lystrup opptrer sammen med koret, men vil også synge egne sanger solo. Når koret synger egne sanger blir det med flere solister.

Filiokus består denne sesongen av 40 barn i alderen seks til tolv år. De har hatt en rekke opptredener, to CD innspillinger og har mange oppsetninger bak seg. Som vanlig ledes koret av Elin Thingstad og Erland Dalen.

PS! Skulle ikke kveldsforestillingen passe er det lov å møte fram på formiddagen. Alle konsertene holdes i Hamar Kulturhus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke