6. des
STORSLAGEN KONSERT: Bilde fra et tidligere årskull.
 
Kormesse med musikklinja
Musikklinja ved Stange videregående skole holder fredag og lørdag en konsert full av spennende musikk. Samtlige elever vil delta på kormessen, som er komponert av Steve Dobrogosz. Strykere er med og det blir soloklaver. Dirigent Torgeir Ziener har satt sammen kvintetten som akkompagnerer musikklinjekoret.

Publisert: 28.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Årets klaversolist er den tidligere musikkeleven Annika Sosulska Moen. Komponisten er jazzpianist med amerikansk opphav. For tiden bor han i Sverige. I tillegg til det jazzinspirerte korverket, vil en utvalgt gruppe solister framføre stykker i samme jazzinspirerte ånd.
Programmet består også av litt folkemusikpregede innslag. Musikklinjekoret vil akkompagnere Marja Mortenssons joik. Og så blir det en original komposisjon av Harald Jordal Johannessen, skrevet for klaver og marimba.
Konserten holdes i Stange kirke fredag klokka 19.00 og Ringsaker kirke lørdag klokka 18.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke