7. des
INTERAKTIVT: Dansekunstnerne Annika Ostwald og Ida Uvaas tar barna med inn i et ukjent landskap.
 
Korp, korp
Den interaktive installasjonsforestillingen for barn, «Korp, korp», vises i tre forestillinger i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus søndag klokka 11.30, 13.000 og 14.30.

Publisert: 08.nov.2014 04.00
Oppdatert: 08.nov.2014 03.59

Forestillingen passer for barn fra seks måneder til tre år hvor barna entrer et landskap omslynget i en verden av lyd, tekstur og bevegelse, et abstrakt landskap, en natur, klart til å bli utforsket. En dør åpner seg til en uoppdaget verden, og sammen oppdager barna og fuglene et ukjent landskap. De er to underlige skikkelser, helt like, som tvillinger. De er kanskje mennesker, kanskje fugler eller kanskje begge deler? Det er gjennom deres søkende øyne ungene får se denne verdenen utfolde seg, der de flyr gjennom fire årstider.

Her er ingen seter, og publikum er frie til å gå rundt i rommet, sette seg ned hvor som helst, ta på ting, og å gjøre sine egne oppdagelser.

Dansekunstnerne Annika Ostwald og Ida Uvaas inviterer de aller minste barna til å aktivt utforske et taktilt, abstrakt univers skapt av scenograf og skulptør Carl Nilssen-Love, med lyddesign av komponisten Jens L. Thomsen.

Forestillingen varer 30 minutter med noe tid for videre utforsking i rommet etterpå.

Hamar kulturhus er arrangør. Dansearena Nord, Nord-Trøndelag Teater, Dans i Nord-Trøndelag og NOTAM Norsk senter for teknologi i musikk og kunst er samarbeidspartnere og co-produsenter. Forestillingen er støttet av Kunstløftet, Kulturkontakt Nord og Fond for Utøvende Kunstnere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke