10. des
 
Koteletter og grønnsaker i ovn
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en “ordentlig” middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Publisert: 20.aug.2012 04.13
Oppdatert: -
20 - 40 min
4 Porsjoner:
Ingredienser
4 stk koteletter av svin
2ss margarin /olje til steking1
ts salt
½ ts pepper
1 stk løk
½ stk purre
2 stk gulrot
1 stk grønn squash
1 boks hermetiske tomater
½ ts salt ½ ts pepper
1 ts tørket oregano
Slik gjør du
1. Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.
2. Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank.
3. Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.
4. Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
Serveres med brød eller kokt ris.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke