8. des
Tom Kristensen og Unni Lindell: SNAKKER OM SINE SISTE BØKER
 
Krimkveld
To av Norges fremste krimforfattere inviterer i kveld til krimkveld. Vil du bli med Unni Lindell og Tom Kristensen på aldri så lite spenning, er det bare å møte opp hos Gravdahl i Hamar klokka 18.00.

Publisert: 20.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. «Djevelkysset» hennes nyeste bok handler om Vivian Glenne. Hun jobber på det lokale renseriet, er samboer med en taxisjåfør og har tre sønner. En kveld går hun ut i skogholtet bak rekkehusbebyggelsen med en spade. Hun kommer ikke tilbake. Den dreptes femtenårige sønn, Dan, og vennen hans, Jonas, setter i gang med egen etterforskning. Lag på lag avsløres, og alt flettes sammen til et klamt nettverk av mistenkte. Og de to guttene trekkes inn i mørke irrganger.
Tom Kristensen debuteret i 2001 med finansthrilleren «En kule», som ble en solid salgs- og kritikersuksess. Siden har det blitt mange utgivelser. «Korsbæreren» er Kristensens åttende roman. David Nomura har bygget opp et suksessrikt hedgefund i San Francisco. Plutselig dukker den beryktede japanske mafiaen, yakuza, opp - og gir ham tre uker på å tilbakebetale en investering på 40 millioner dollar. Men Davids firma har ikke pengene. I Kredittbanken i Oslo jobber Davids tidligere kjæreste, Elvira Elton Eikenes. En av hennes største kunder, et oljeselskap, står nå i fare for å misligholde store lånebeløp. Klarer hun å håndtere jobben?
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke