14. des
Terje Nordby: Holder interessant foredrag
 
Kulturarv i mangfoldssamfunnet

0
Publisert: 16.sep.2014 04.00
Oppdatert: 16.sep.2014 03.59

Dramatiker, forfatter og mytolog Terje Nordby kommer onsdag til Ringsaker kirkeakademi. foredraget holdet i Brumunddal kirkestue klokka 19.00. Han spør: hva har formet vår kultur, g i hvilken grad kan vi snakke om en spesifikk norsk kulturarv? Mange vil si at vi har en kulturarv som er sterkt påvirket av får kristne tradisjon, men som nå er truet av mangfoldssamfunnet, der nye religioner og skikker tar over. Hva skal vi tenke om dette?

Terje Nordby er kjent fra «Mytekalenderen» på NRK2, bidratt til Tv-serien «Nikkerne» og i en tiårsperiode satt sitt preg på «Hallo i uken». Hans stykke «himmelske lyster 2 på Hedmark Teater ble nominert til Heddaprisen i 2008. Han s skarpe blikk for historiske og samtidsmessige forhold kombineres gjerne med satire og humor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke