14. des
 
Kulturuka mot slutten

Publisert: 19.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
Kulturuka i Ottestad fortsetter lørdag med åpen dag på Atlungstad Brenneri klokka 11.00-15.00. Det blir omvisning klokka 11.00 og «Fra korn til brød» klokka 12.00-14.00 med demonstrasjon av grov- og finbakst ved baker Steinar Johnsen. Akevitthistorisk foredrag står på programmet klokka 14.00. Ottestad Treskjærerlag har utstilling og det er utstilling av lokalhistoriske bilder og malerier. Kafeen er også åpen. Kulturukas siste dag søndag åpnes med gudstjeneste med sang av Ottestad Grendekor i Ottestad kirke klokka 11.00, og klokka 14.00-20.00 er det åpen dag på Utvandrermuseet der direktør Knut Djupedal kåserer klokka 17.30 om hva som skjer på museet når turistene har dratt og høstmørket har senket seg. I siste programpost tar Roy Wictor Bakke for seg «Ottestadstien i toner og bilder» i Utvandrerkirken klokka 20.00. Ottestadstien ligger vel tilrettelagt for alle som ønsker å bevege seg ute i naturen. Den er16 kilometer lang, og går gjennom et frodig skogs- og jordbruksområde. Langs stien er det kulturminner og et rikt plante- og dyreliv og mange tidligere bosettingsplasser. Bakke presenterer en bildeserie fra stien, og han har satt musikk til bildene og spiller under presentasjonen. Det vil også bli vist en fotoutstilling med bilder fra Ottestadstien i tilknytning til framvisningen. Lars Alhaug forteller innledningsvis litt om stiens tilblivelse.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke