7. des
FOREDRAGSHOLDER: Berit Trangerud.
 
Kundalini yoga
Berit Trangerud inviterer til foredrag om kundalini yoga tirsdag klokka 18.00. Kundalini yoga en yogaform som legger vekt på pust, lyd og øvelser for å oppnå indre ro og økt konsentrasjon.

Publisert: 30.jul.2012 04.13
Oppdatert: -
Foredraget holdes i Prana Apana, Berit Jeanette design og Rikla`s hjerte alternative senter, i Torggata 41 på Østre Torg i Hamar, og det er åpent for alle.
Kundalini yoga er et verktøy for å utvikle seg innenfra og ut. I denne yogaformen er pust, lyd og øvelser sentrale elementer.
Kundalini yoga er for alle typer mennesker, ung eller gammel, og det kreves ikke noen spesiell form for fysikk.
Inderen Yogi Bhajan, Master of Kundalini Yoga, påstår at kun det å lene seg litt til ene siden har en virkning, hvis man er bevisst på at man utfører handlingen.
- Vi puster selvsagt for å leve, men det er bare en årsak til at vi puster. Pust er healing. Øvelsene er satt sammen slik at de arbeider på hele kjertel- og nervesystemet, hevder Trangerud.
I foredraget gir hun informasjon om hvorfor hun mener Kundalini yoga er bra å arbeide med for å heve sitt høyeste potensial i hverdagen.
- Det betyr å lære å forstå hvem man er og hva man vil være, og ha lyst og energi til å gjøre det som trengs.
- Kundalini yoga er for alle som lever i en normal hverdag med arbeid, hus og familieforhold, forteller Trangerud.
I tillegg til foredrag blir det enkel servering og kaffe og te.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke