11. des
BENTE EKEBERG BODIN: Byr på både Tor Olav Foss-malerier og kunst for magen på Tingnes Spiseri.
 
Kunst for sjelen og magen
Det blir kunst både for sjelen og magen når Tor Olav Foss åpner utstilling og Bente Ekeberg Bodin byr på femretter på Tingnes spiseri.

Publisert: 14.mar.2012 04.12
Oppdatert: -
Fredag er det kultursjef Asle Berteig som åpner utstillingen med maleriene til Tor Olav Foss. Han har et stort publikum også på Hedmarken med sine «øyeblikk av evigheten», som er en betegnelse han gjerne benytter om arbeidene sine.
Deretter serveres spiseriets «spesialkomponerte gourmetmeny», som det heter. Den samme menyen serveres også lørdag kveld. Til disse er det bordbestilling, men Bente Ekeberg Bodin opplyser at det fortsatt er plasser igjen både på fredag og lørdag. Hun regner med at det vil være plass for ca. 50 spisegjester hver dag. Og på menyen står blant annet vaktelegg med varmrøykt sik og helstekt svinenakke av St. Kristina-gris. Og som vanlig på Tingnes Spiseri vil en stor del av råvarene komme fra lokalmiljøet på Nes; det gjelder blant annet både vakteleggene og grisen.
- Sist hadde vi komikerne Bye og Rønning, som trakk to fulle forestilling og det var 180 som spiste. Når forsøker vi oss med et arrangement som er helt forskjellig fra dette, så få vi se hvordan det blir mottatt, sier Bente.
Utstillingen er også åpen på søndag, og kunstneren vil være til stede alle tre dagene.
Tingnes Spiseri har fra 1. mars åpent både torsdag, fredag, lørdag og søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke