12. des
LEDER: Osman Kawkabishad.
 
Kurdisk kveld

Publisert: 11.des.2015 04.00
Oppdatert: 11.des.2015 03.59

Kurdisk Kulturforening i Hedmark arrangerer kurdisk kveld og årsmøte med valg av nytt styre på Ridabu skole lørdag klokka 18.00. Hovedtema ved foreningsleder Osman Kawkabishad er arbeidet med integrering i det norske samfunnet, bidra til deltakelse, dialog og samhandling og skape økt tillit og økt tilhørighet i det norske samfunnet. Kawkabishad ser også nærmere på høstens kommunevalg sett i lys av innvandreres deltakelse og påvirkning av valget. Hvorfor var det viktig å stemme? Den kurdiske militære allianses kamp mot IS og frigjøring av Kobani og Shangal (Sinjar) er også tema for kvelden. Det blir valg av nytt foreningsstyre, kulturinnslag med musikk og dans og sosialt samvær. Foreningen tar med drikke. Alle deltakere kan ta med seg kake, og det er åpent for alle. For mer informasjon, kontakt Osman Kawkabishad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke