buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
QUIZ DAN: Til høsten starter NRK med quizprogrammet «QuizDan», og quizmaster Svein Erik Løberg innbyr til kvalifiseringsquiz.
 
Kvalifisering for «QuizDan»

Publisert: 09.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
Torsdag kveld, på Nellie i Hamar, blir det kvalifisering for pubquizzere fra Hedmark og Oppland til høstens NRK-program «QuizDan», som Dan Børge Akerø og hans stab samarbeider med Norges Quizforbund om. Og nå holdes det kvalifiseringsrunder over hele landet.
Til Nellie er det meldt på lag fra Gjøvik, Lillehammer, Elverum og Jevnaker, samt en del lag fra pubens faste tirsdagsquiz.
Runden er på 75 spørsmål, og quizmaster Svein Erik Løberg forteller at spørsmålene ligger omtrent på samme nivå som en vanlig allmennquiz. Temaene er hentet fra populærkultur, finkultur, verden, historie, sport og spill, livsstil, natur og vitenskap, samt samfunn.
Løberg forklarer videre at NRK og Norges quizforbund søker å finne de lagene som har prestert best i Quiz-NM de siste fem årene. I tillegg skal de altså ha med de beste publagene, samt lag fra høyskoler og universitet.
Laget som vinner torsdag vil representere publagene fra Hedmark og Oppland, og blir ett av ni publag fra hele landet i «QuizDan».
- Det er åpent for alle, og man trenger ikke delta i konkurransen om plass i «QuizDan», sier Løberg.
For lagene som ønsker å kvalifisere seg, er det viktig å merke seg at lagene må bestå av fire personer og det må bestå av minst én av hvert kjønn.
«QuizDan» skal etter planen sendes lørdagskvelder fra høsten av, og tre lag skal konkurrere mot hverandre i hvert program i kampen om å bli «Norges beste quizlag».
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat