9. des
 
Kvinnenes internasjonale bønnedag

Publisert: 06.mar.2014 04.13
Oppdatert: -
Kvinnenes internasjonale bønnedag markeres over hele verden den første fredagen i mars hvert år, og omfatter kvinner i katolske, ortodokse og protestantiske kirker fra mer enn 170 land. Tema for årets bønnedag er «Egypt - Bekker i ødemarken». I den forbindelse gir Bibelselskapet i Egypt ut en egen «kvinnebibel» gjennom årets prosjekt «Kvinnebibel i Midtøsten - til inspirasjon for arabisktalende kvinner». Målet med prosjektet er å løfte fram Bibelens syn på kvinner, og på den måten inspirere og oppmuntre dem til å bli involvert i menighetsliv. Frelsesarmeen Hamar markerer dagen klokka 12.00. Stange menighetssenter Vollbo har gudstjeneste klokka 18.00. I Klokkegarden i Løten er det markering klokka 19.00 i regi av Løten menighet med program fra Egypt. Det blir andakt ved Janne Frøyland, sang ved Kaja Stensrud, piano ved Marianne Popkema, sanggruppe, fellessang, bønn og kveldsmat. Nes kirke har samling klokka 18.30 i regi av Nes menighet og pinsemenigheten Klippen. Her blir det tekstlesing, bønn, sang, musikk og informasjon om Egypt i tillegg til kaffe og samtale. Det er felles samling i Frelsesarmeen Elverum klokka 18.00 i regi av kirkene i Elverum. Major Inger Marit Nygård taler og gir glimt fra kvinners liv verden rundt. Det blir også sang og musikk.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke