buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BØNNEDAG: Chiles kvinner står i fokus i Klokkergarden fredag. Bildet er fra kvinnefengselet i Santiago tatt av Bibelselskapets representant.
 
Kvinnenes Internasjonale Bønnedag med tema Chile

Publisert: 03.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
Fredag er det Kvinnenes Internasjonale Bønnedag med markeringer flere steder på Hedmarken.
I Klokkergarden i Løten er det samling fredag kveld med sang, bønn, internasjonalt innslag, andakt og bevertning.
- Temaet, «Hvor mange brød Har dere», har vi fått fra kvinner i Chile, og i årets prosjekt tar vi sikte på å møte kvinner i ulike livsfaser for å fortelle om hva Guds ord har å si til dem i deres situasjon. Dette utføres gjennom kurs, seminarer, utdeling av Bibler, Nytestamenter og evageliedeler. Prosjektet vil også nå inn i Kvinnefengsler, og vi gir vår gave til kvinner i Chile, sier Randi H. Lunde i bønnedagskomiteen i Løten.
Bønnedagen markeres også i Tangen kirke fredag kveld. Der blir det enkel gudstjeneste med påfølgende kveldsmat og kollekt til et kvinneprosjekt i Chile.
På Nes har Nes menighet og Nes pinsemenighet felles samling fredag kveld. Det skjer på Klippen på Stavsjø, og på programmet står Informasjon om årets arrangørland, Chile, skriftlesing og bønn, sang og musikk, kaffeservering og sosialt samvær.
I Moelv markerer Evangeliesalen bønnedagen fredag formiddag, mens det blir samling i Livets Senter Hamar felles med Filadelfia Hamar på kveldstid.
Kvinnenes Internasjonale Bønnedag startet i USA i 1887, da kvinner fra ulike kirkesamfunn samlet seg om en felles bønnedag.
Idag har bønnedagen World Day of Prayer-komiteer i mer enn 170 land og regioner.
I Norge startet samlingene på Kvinnenes Internasjonale Bønnedag i 1920.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat