6. des
 
Kyllingform
Dette er en enkel, smakfull og mettende hverdagsmat med få kalorier. I tillegg til sin gode smak inneholder kikerter mye fiber og protein. Med en saftig kyllingfilet ved siden av er måltidet fullkomment.

Publisert: 20.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
1 stk kyllingfilet delt på langs
salt og pepper
1 ss rapsolje
1 boks hermetiske tomater , gjerne av cherrytomater
1 boks hermetiske kikerter
½ ts gurkemeie
½ ts malt spisskummen
½ ts salt
½ ts pepper
1 båt hakket hvitløk
2 stk snittet vårløk
50 g ladpersille

1. Ha tomater og kikerter i en ildfast form, og bland i krydder og hvitløk. Sett formen i ovnen på 225 °C og stek i 20 minutter.
2. Del kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
3. Vend inn hakket bladpersille og vårløk i retten like før servering.
Trener du mye og trenger ekstra karbohydrater, så ha gjerne litt grovt brød eller ris ved siden av.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke