buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllingpai
Lag gjerne paien når du har ledig tid i helgen. Da har du enkel mat å varme på når hverdagens mas tar deg. Server gjerne med salat.

Publisert: 15.jun.2015 04:00
Oppdatert: 15.jun.2015 07:31

Paibunn:

150 gr smør

200 gr hvetemel

ca. 2 ss vann

Fyll:

4 kyllingfileter i biter

1 ss margarin

1 løk

200 gr frisk spinat

5 egg

3 dl melk

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

10 sorte oliven

100 gr revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost

Slik gjør du:

1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca. 1/2 time.

2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk bunnen med en gaffel. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.

3. Ha margain eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kyllingbitene og finhakket løk. Tilsett renset og vasket spinat og fres det til spinaten faller sammen. Fordel alt på den forstekte paibunnen.

4. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss delte oliven og revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.

Paistykker kan pakkes i aluminiumsfolie og lunes over grillen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat