10. des
 
Kyllingpasta
Nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater. Ved å velge fullkornspasta og den lettere varianten av crème fraîche får du et sunnere middagsalternativ som både små og store vil like. Passer godt inn i ukesmenyen ettersom den er så rask og enkel å lage.

Publisert: 03.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser:
300 g tagliatelle av fullkorn
150 g fersk spinat (evt 250 g frossen)
4 kyllingfileter
2 hvitløksbåter
50 g soltørkede tomater (i marinade)
1 ss meierismør
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 beger TINE Crème Fraîche Lett

Tilbehør:
200 g isbergsalat
10 cherrytomater
agurk
2 ss ristede pinjekjerner
Kok fullkornpastaen som anvist på pakken.
I mellomtiden skjærer du kyllingfiletene i strimler. Rens og hakk hvitløken. Del tomat og spinat i grove strimler.
Brun kyllingen i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med Crème Fraîche Lett. La det koke noen minutter.
Server sausen med pastaen og legg kylling, spinat og tomater på toppen eller ved siden av.
Server med salaten ved siden av. (Tine.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke