15. des
 
Kyllingsalat i melonskåler

0
Publisert: 20.aug.2015 04.00
Oppdatert: 20.aug.2015 04.00

Hva med å servere sommersalaten i morsomme melonskåler?

2 stk galiamelon

1 stk grillet kylling. eventuelt fem kyllingfileter i strimler

1 stk avokado

150 g sukkererter

100 g rød cherrytomat

100 g hjertesalat

2 egg

1 ts flaksalt

1⁄4 ts nykvernet pepper

Sitron og korianderdressing:

1 dl kaldpresset rapsolje

saft og skall fra 1⁄2 stk sitron

1 potte hakket frisk koriander

salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Del galiamelonene i to og ta ut frøene. Skrap ut fruktkjøttet og del det i biter.

2. Plukk kjøttet fra kyllingen og skjær det i mindre biter. Hvis du bruker kyllingfilet, skjær dem i strimler og krydre med salt og kvernet pepper. Stek kyllingstrimlene i middels varm panne i 2-3 minutter.

3. Del avokadoen i biter, del sukkererter og tomater i to. Skyll og riv salaten i mindre biter.

4. Kok eggene i 8 minutter og avkjøl. Bland alt til salaten og ha på salt og kvernet pepper.

5. Visp sammen dressingen.

6. Fyll melonskålene med salaten og hell dressingen over rett før servering. Legg på eggbåter og pynt med urter.(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke