14. des
 
Kyllingwok
Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Publisert: 07.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
4 stk kyllingfilet i strimler
2 ss olje , til steking
1 ss olje, til steking av grønnsaker
1 stk rødløk
3 stk gulrot
½ stk brokkoli
1 pk frisk babymais
½ pk sukkererter
1 pose ferdig woksaus
½ ts salt
¼ ts pepper
200 g basmatiris , tørr
Slik gjør du:
1. Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.
2. Kok ris som anvist på pakken.
3. Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
4. Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.
5. Ha i stekt kylling.
6. Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Server wokken med ris.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke