8. des
 
Kyllingwok
Har du prøvd chili og eplemos i woken? Ikke? Vi har en oppskrift til deg her.

0
Publisert: 15.okt.2015 04.00
Oppdatert: 15.okt.2015 04.00

300 gr renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss soyaolje

1 stk rød paprika

1⁄2 stk løk

2 stk gulrot

1 stk purre

1 stk rød chili

2 ss sitronsaft

2 ss eplemos

2 pk nudler

Slik gjør du:

1. Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.

2. Varm olje i en wok/stekepanne og stek kjøttet.

3. Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.

4. Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet.

5. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 minutter.

6. Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke