buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Laksepai
En god pai med sjømat! Laksepai er deilig gjestemat. Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

Publisert: 09.jun.2015 04:00
Oppdatert: 09.jun.2015 07:45

Paibunn:

125 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

Fyll:

300 g røkelaks

200 g revet hvitost

50 g parmesan

1⁄2 ts pepper

1⁄2 dl frisk dill

4 stk egg

3 dl melk

1 bunt grønn frisk asparges

Slik gjør du:

1. Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i 30 minutter.

2. Trykk deigen ut i porsjonspaiformer. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnene ved 200 °C i 5-10 minutter, til de er litt gyllen.

3. Skjær laks i 3x3 cm store terninger og legg på bunnene. Dryss revet ost, dill og pepper over, og hell på sammenpisket egg og melk. Stek paiene i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.

4. Skrell den nedre del av asparges med en potetskreller, kutt av rotenden. Kok asparges i lettsalatet vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen. Avkjøl aspargesen raskt i kaldt vann, dette stopper kokeprosessen og bevarer fin grønnfarge. Tørk dem forsiktig. Server lun laksepai med frisk asparges. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat