9. des
LESEFEST: George Kitogo vil øke barnas lese- og skriveferdigheter gjennom lek, sang, dans og trommespill.
 
Les, lek, sang, dans og trommespill
Under vignetten «Lek Les Sang Dans» starter Hamar bibliotek et nytt lørdagsopplegg for barn 4-7 år på Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus lørdag klokka 11.30-13.00.

Publisert: 09.jan.2015 04.00
Oppdatert: 09.jan.2015 04.00

Poenget med tiltaket er å fremme barns lese- og skriveferdigheter på en morsom måte, og her kan barna lære tall og bokstaver gjennom lek, sang, dans og bevegelse og bruk av trommer sammen med George Kitogo. Det blir ni samlinger utover våren, og hver samling har et eget tema som regnefest eller lesefest. George Kitogo har ansvar for innhold og gjennomføring. Kitogo er spesialpedagog med mastergrad fra Universitetet i Oslo og Norges landbrukshøgskole på Ås. Han har blant annet hold flere work shops i afrikansk musikk og kultur, og har ledet en rekke dansekurs.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke