12. des
WORKSHOP: Med Lisbeth Lind.
 
Leve med lyset - om aktiv tillit
«Leve med lyset - om aktiv tillit» er tema når det er tid for foredrag/workshop med Lisbeth Lind i ArunA-Akademiet på Bjørk Gård i Løkenvegen 79 onsdag klokka 18.30-21.30.

Publisert: 12.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
Lind tar utgangspunkt i kvantefysikeren Niels Bohr, som mente at mennesket drives av to grunnkrefter, kunnskap og kjærlighet.
Bohr definerte kjærligheten som evnen til å innlevelse. Mennesket trenger å orientere seg i den ytre verden gjennom søken etter kunnskap, som hele tiden forbedrer dagliglivet vårt.
Samtidig må vi gå inn i oss selv og søke inn i bevisstheten, som er den eneste måten vi kan få innsikt i livets underliggende hensikter og djupere mening.
I den sammenhengen tar Lind for seg det hun kaller «Aktiv tillit», og søker å forklare hvor viktig det er at vi lærer å stole mer på våre indre fornemmelser enn den ytre verdens logikk. Arrangementet er åpent for alle.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke