14. des
stein andersen: Tulipanaksjonen gir midler til mange lokale forebyggende tiltak Foto: Ottar Korsnes
 
Lions tulipanaksjon 2012
Lørdag holder Lions sin årllge: «Nei til narkotika» aksjon. Inntektene fra den landsomfattende aksjonen blir i sin helhet brukt i kampen mot narkotika og andre rusmidler.

Publisert: 27.apr.2012 04.13
Oppdatert: -
Mesteparten av inntektene går til lokale tiltak. Men noe går også til det sentrale Tulipanfondet, som er økominisk basis for Lions holdningsskapende arbeid mot rusmidler.
Lokalt vil Lionsmedlemmer lørdag stå på sentrale plasser. I Stange står de ved butikker i Stange sentrum, Romedal og Ottestad. I Ringsaker er de å treffe både i Furnes, på Nes, Brumunddal og flere andre steder rundt i kommunen. I Hamar er de på en rekke plasser. Arve Fossum som er en av entusiasene i Stange sa så fint: - Vi selger en holdning og så får de tulipan som takk for støtten. Så i helga bør alle ha en tulipanbukett på bordet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke