buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
På tur til Ødegården
 
Liv i stuer og tun

0
Publisert: 13.sep.2014 04:00
Oppdatert: 13.sep.2014 03:59

Søndag rører det seg over alt på Domkirkeodden, inne i stuene og ute på tunet. I alt 15 frivillige lag og foreninger er i sving. Det bakes, veves og andre aktiviteter som var vanlige før i tiden. Så det blir spennende å gå fra hus til hus. Ute på Hedmarkstunet spilles Stabbursnøkkelen- Hvordan opplevde folk på Hedmarken de dramatiske hendingene i Mirakelåret 1814. Konservator Laila Grastvedt vandrer rundt og gjør en stopp på Stor-Deglum, hvor temaet er: Fra storgardsliv til husmansstrev. Ann Elin Lium holder eventyrstund i Elton på Ødegarden. I Skarderud blir det Prøysenviser: Fra Jørgen hattemaker til kong Salomo, med folkemusiker Kristine Lundsbakken. «I søvnens favn» - et foredrag om sovesteder og sengetøy, ved konservator Bjørn Svere Hol Haugen i Storhamarlåven. For dem som ikke har fått med seg utstillingene Framtidas stemmer og Hvitsøm fra Hedmark er det siste sjanse søndag. Alt dette fra klokka 12.00 til 16.00. Som før deltar Motorhistorisk museum, dessuten blir det barneridning og hesteskyss. Og vi glemmer heller ikke alle smaksprøvene og brukshåndverkerne som har mye å vise fram.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat