15. des
I FORM: Tommy Olsen er ansvarlig for treningen.
 
Livsstilsendringskurs

Publisert: 24.sep.2012 04.13
Oppdatert: -
Under vignetten «Kost - trening - og tankers kraft» arrangerer Lillian Myklebust (kosthold), Stine Olsen Kirkevik (kognitiv terapi) og Tommy Olsen (trening) et endringskurs for seg som ønsker et lettere liv. Kurset har base i gymsalen i velferdsbygget på Åkershagan, og det blir treninger både inne og ute mandager med oppstart mandag klokka 16.30. Initiativtakerne forteller at de ønsker å tilby et opplegg der deltakeren står i sentrum. Man velger oppfølging ut fra egne behov, men er likevel en del av et fellesskap hvor alle har samme mål. I løpet av kurset blir det fire foredrag om trening, kosthold, endring, mestring og motivasjon. Det blir tre individuelle timer med en eller flere av kursholderne, veiledning om kosthold og trening og mulighet for en test og retest for å måle effekten av kursendringen. Hver uke er det gruppetrening med individuell tilpasning ledet av kvalifiserte instruktører, det betyr 12 treninger i kursperioden. Du kan også velge veileder blant de tre kursholderne etter behov, og det er valgfrihet mellom individuell kostholdsplan, individuell treningsoppfølging eller oppfølging med kognitiv terapi. Det er noe ledig kapasitet, og du må kontakte Stine Olsen Kirkeby for påmelding.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke