6. des
 
Løvhyttefest

Publisert: 18.sep.2013 04.13
Oppdatert: -
Troens Hebraiske Røtter inviterer til Løvhyttefest eller Succot på Espa i Stange sju dager til ende fra i dag til og med torsdag 26. september. - I år feires denne gledesfesten i naturskjønne omgivelser på Espa. Ved mjøskanten blir det satt opp telt, hvor alle møter skal holdes. Det er en stor glede for oss at Brad Scott og kona hans feirer Succot sammen med oss, forteller Frank Rune Juliussen. Det blir muligheter for å kjøpe Kaffe og te og det blir satt opp griller, slik at man kan lage mat om man ønsker det. Brad Scott er oppvokst i Missouri i USA. Han har undervist fra skriften, siden 1971 og fra 1983 har han undervist hebraisk språk og kultur. Brad Scott har seminarer over hele verden, og han er profesjonell musiker. Feiringen åpner i dag med sabbatsmøte klokka 18.00. Torsdag er det lovprisningsmøte klokka 18.00 og fredag blir det sabbatsfest med middag med tilbehør klokka 18.00. Lørdag klokka 12.00-15.00 er det toralesing og undervisning klokka 18.00 for alle som er nybegynnere i det messianske. Søndag er det møter klokka 11.00 og 18.00. I neste uke er mandag møtefri, mens det blir møter klokka 11.00 og 18.00 både tirsdag og onsdag. Siste møte er torsdag neste uke klokka 11.00. Troens Hebraiske Røtter er en forening bestående av personer fra Hedmark og Oppland fylke, som tror at Yeshua (Jesus) er Messias, Guds sønn og ønsker å følge og lyde ham som de første disiplene i Jerusalem gjorde.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke