8. des
HEALERE: Helga Kvamme og Reidar Ruisvold holder foredrag, seminar og kurs på Koppang fra torsdag til søndag.
 
Lytter du til kroppen din?

Publisert: 08.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
Sansene tar i bruk mange knep for at vi skal skjønne. Symptomer og sykdom er ofte signaler på at vi beveger oss i feil retning. Og det er aldri for sent å lære mer om hvordan vi kan spille bedre på lag med oss selv. Dette er hovedbudskapene i en foredragskveld på Koppang Frivilligsentral torsdag kveld, og et miniseminar fredag, der healerne og foredragsholderne Helga Kvamme og Reidar Risvold snakker om betydningen av å lytte til egne signaler.
Høyt blodtrykk, for eksempel, er ikke en sykdom, men signaler på noe. Healerne tar også for seg hvilke følelsesmessige mønstre som skjuler seg bak leddgikt og andre reumatiske lidelser, følelsesmessige årsaker til bekkenløsning, og hvilken rolle foreldre har hos mennesker med tarmsykdommer.
På foredragskvelden torsdag forteller de to healerne om healing som behandlingsform. På seminaret om kroppens Signaler fredag, har de også en avdeling om hva fargene gjør med oss.
Lørdag og søndag holder de to healerne kurs på Gunhildstua Gård om healing av mennesker og dyr.
Helga Kvamme og Reidar Risvold har i en årrekke vært healere på heltid, De er kjent fra media og som foredragsholdere og kursledere over hele Norge og i utlandet.
Kvamme og Risvold driver Haugesund Healing Senter, som er blitt et av de mest besøkte behandlingssentre i sitt slag med tilreisende klienter fra hele landet, fra nyfødte til hundreåringer. De er også mye benyttet på sykehus. Nesten fjerdeparten av deres klienter er helsepersonell. De behandler også dyr.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke