11. des
FAMILIEFORESTILLING: Møte mellom jomfru Maria og Madonna, her som 5-åringer.
 
«Madonna i? Vallset»
Historiens mest berømte kvinne, jomfru Maria, stiger ned fra veggen og møter en annen av verdens mest berømte kvinner, verdensartisten Madonna Ciccone da de er fem år, 13 år og som godt voksne.

Publisert: 03.des.2014 04.00
Oppdatert: 03.des.2014 03.59

Disse tre møtene finner sted i Vallset kirke fredag klokka 19.00, da «Madonna i Vallset» vises i regi av trosopplæringsprogrammet Tidsbroen.

«Madonna i Vallset» er tenkt som en familieforestilling, som passer for alle, bortsett fra de aller minste.Rundt 70 10-12-åringer fra nærområdet spiller, synger og danser alle rollene.Musikken er laget av Øyvind Åge Berg og Madonna, koreografien er ved Anne Flugstad, og Oddvar Karvainen Øieren står for manus og regi.Forestillingen samlet fulle hus og gode kritikker da den ble vist i 2010 og 2012. Nå er det trolig siste sjanse til å få med seg denne forestillingen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke