14. des
Anita Kjeverud i orientalsk dans Foto: Williamsen
 
Magedansshow
Dancer of the Year: Anita Kjeverud og fjorårets andreplass: Anette Kørra Lekve holder lørdag klokka 19.30 magedansforestilling hos Tante Gerda. Showet skal foregå i bakgården, men ved store nedbørsmengder flyttes det inn i cafèen.

Publisert: 12.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Anita Kørra Lekve har hold på med magedans i ti år. Helt fra hun var ti år og så en magedanser på Tv ble hun bergtatt. Hun meldte seg på kurs og oppdaget at kroppen trivdes med den type bevegelser. I tillegg har hun lært om kulturen som dansen er en del av. En magedanser bruker ikke bare magen, men hele kroppen i dansen. Samtidig som mange av de indre magemusklene aktiviseres.
De to magedanserne presenterer dans med opphav fra Midtøsten og Nord-Afrika. Dermed blir det både folkedanser og orientaler, som mange forbinder med «magedans».
Kveldens konferansier er Iver Fallet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke