10. des
 
Maiblues på Gregers

Publisert: 24.mai.2013 04.13
Oppdatert: -
Hamar Blues klubb arranger sitt siste bluesarrangement før sommeren på Gregers når det blir «Maiblues» lørdag klokka 22.00, når klubben får besøk av Bove & the Badass Band, et blues- og rockeband fra «Småländska höglandet». Bandet begynte å spille sammen allerede i 1976. Etter over ti år gikk medlemmene hver til sitt, men fortsatte hver for seg å spille i andre svenske band hvor de fikk erfaring og inspirasjon fra forskjellige stilarter innen bandmusikken. I 2011 tok medlemmene kontakt med hverandre igjen, noe som førte til et vellykket comeback i en bejublet konsert på Eksjö Byfest. Gruppa forteller selv at deres lydbilde er blitt litt mer moderne, men de har fortsatt inspirasjon og røtter i bluesmusikken. De forteller videre at de for det meste spiller coverlåter, men også en del engene ting. Bove & the Badass Band består av Bernth Stende (vokal og gitar), Ove Ek (vokal og gitar), Ted Stenlöv (elektrisk bass og kontrabass), Torbjörn Svensk (piano og keyboard) og Stefan Krantz (trommer). - Hamar Blues klubb får med andre ord besøk av en gruppe med mye erfaring innen forskjellige stilarter, og man kan vente seg en god konsertopplevelse på Gregers på lørdag, hevder Dag Henrik Andersen i Hamar Bluesklubb. Gregers holder åpent fra klokka 14.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke