13. des
JULESTEMNING: På Maihaugen.
 
Maihaugens julemarked
I helga arrangeres et av landets mest stemningsfulle julemarkeder på Maihaugen i Lillehammer. Husene er pyntet med julepynt, og det smaker, lukter og kjennes som jul.

Publisert: 30.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Det starter allerede fredag ettermiddag med tenning av designjuletreet ved inngangspartiet til Maihaugen. Noe av det spesielle med å besøke julemarkedet, er å kjenne på julestemning fra ulike tider. Mange av husene er pyntet til jul med tidsriktig julepynt.
Nytt i år er at 50-tallshuset i boligfeltet også er med. Der kan du oppleve juleforberedelser som på 1950-tallet. Under markedet på lørdag og søndag er det salg fra 100 forskjellige utstillere. - Du får alt fra julekaker, til designvarer og husflidsprodukter. Mange sikrer seg fine julegaver denne helga, forteller arrangementsansvarlig Rune Prøven. Det er også mange aktiviteter man kan være med på som kanefart, pepperkakebaking, julekortfotografering og lysstøping. - Dessuten kommer hestene fra NRKs nye julekalender Kongen i Ridderdalen. Det tror jeg blir veldig populært, sier Prøven.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke