10. des
 
Maler kjærlighetens endeløse veg

Publisert: 08.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Kreftforeningen Innlandet har utstilling med Kari Eig, som viser oljemalerier på lerret. Eig er født i 1965, har vokst opp på Flisa og har bodd i Oslo de siste 28 årene. Hun er en selvlært kunstner og har hatt oljemaling som en viktig del av sitt liv i mange år, og har produsert rundt 200 arbeider i løpet av de siste seks årene. I pressemeldingen heter det: «Hennes behov og ønske er å vise kjærlighetens endeløse veg gjennom sine verker. Fra glede, lidenskap og skjønnhet, til frustrasjon, lengsel og sorg. Hun maler på en naiv måte og de fleste maleriene har et naturalistisk uttrykk slik de kommer fram på lerretet i sine sterke og klare farger. Fargepaletten er valgt ut ifra hva som gir henne energi. På den måten kan hun føle nerven i maleriet bedre. Det som utfolder seg på lerretet kommer fra hjertet og sjelen, omfavnet med den skjønnheten hun klarer å legge i arbeidet. Prosessen er absolutt fri og uten grenser. Hun finner arbeidet både balanserende og givende. En kilde i uttrykk som gir glede og lykke». Eig har holdt stipendutstillinger i 2007 og 2008, har deltatt på medlemsutstilling i Åsnes Kunstforening 2012 og er aktuell i et kunstsamarbeid om en Frida Kahlo-kalender som utgis i Mexico. Utstillingen kan beskues mandag-fredag klokka 09.00-15.00 i Kreftforeningens lokaler i Strandgata 65 til og med 26. juli.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke