9. des
MARKED: Lene Ripsrud (til venstre) med tvillingene Astrid og Arne Magnus (6) og Anita Næss med tvillingene Ida og Mari (3) håper på stor oppslutning om markedet også i år.FOTO: LARS LILLEMORK
 
Marked for brukt barneutstyr

Publisert: 15.sep.2011 04.12
Oppdatert: -
Lørdag arrangerer Hamar og Omegn Tvillingforeldreforening høstens store bruktmarked på Rollsløkken skole i Hamar.
Markedet arrangeres to ganger i året og er åpent for alle som vil kjøpe og selge brukt barneutstyr.
Aktuelle varer er utstyr som barneseter, sportsutstyr, klær, sko, leker, vogner og andre varer barn kan ha behov for eller nytte og glede av.
Leder av foreningen, Lene Ripsrud, forteller at innlevering av utstyr for salg foregår på Rollsløkken skole fredag ettermiddag. Alt skal prises og merkes med koder, og dersom du har noe å selge må du ta telefonkontakt med Bitten Toverud i Furnes så fort som mulig. Markedene er svært populære, ikke minst sett i lys av at den som har tvillinger trenger to par av alt, og hvem vet hvilke skatter som skjuler i seg i stativene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke