15. des
mye og god underholdning: Cacadou er blant dem som entrer scena på kveldstid.
 
Markedsdag og festival

Publisert: 27.aug.2010 04.12
Oppdatert: -
Lørdag blir det livat på Kjonerudtunet i Ottestad fra tidlig på formiddagen til langt ut på natta. Arrangementet starter med loppemarked, Markens Grøde, hagetorg, gjøgling, lykkehjul, quiz, barneleker, husflid, kafeer og kiosk. Da har vi raskt nevnt en del av tilbudene. Så nevner vi Hogne Moe som vil underholde, da spesielt for barna. Brennhaugsjinten, bestående av Siv Tove og Trine E. Edvardsen opptrer med revygifurene Margit og Konrad, som nok ikke er sene med å sende litt flåkjeft.
På kvelden blir det underholdning av Trond Schonhowd, som serverer kjente og kjære viser. Så blir det både 60- og 70-talls blues, rock og slagere fra gruppa The Boozehounds. Cacadou blander både sjangere og instrumenter etter egenforgodtbefinnende og den gjengen vil helt sikkert få publikum i god festivalstemning.
Ottestad Frivilligsentral og Nedre Bekkelaget Vel frister også publikum med forfriskninger i mange varianter.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke