8. des
ALLSANGLEDER: Nils A. Røhne.
 
Markedsdag på Kjonerudtunet

Publisert: 21.aug.2013 04.13
Oppdatert: -
Lørdag klokka 11.00-15.00 går Markedsdagen 2013 på Kjonerudtunet av stabelen i regi av Ottestad Frivilligsentral. Markedet byr på diverse stands med brukt, ubrukt og gammelt og nytt fra lokale lag og foreninger, bedrifter og privatpersoner. Det er også mulig å delta med egen stand. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding, bare å ta med bord og stol og komme. Prinsippet første mann til mølla gjelder for standsplassene, som er i og utenfor teltet og noen få innendørs i sentralen. Markedsområdet er bemannet fra klokka 09.30. I tillegg byr markedsdagen på markens grøde, åpne kafeer, kiosk, lykkehjul og barneleker. Bruktmarkedet «Litt av hvert» holder også åpent med salg av diverse brukte varer. Klokka 12.00 serverer Hogne Moe viser og sprell til glede for små og store og klokka 13.30 blir det «Allsang på tunet» under ledelse av ordfører Nils A. Røhne.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke