10. des
 
Maryland i Jazzklubben

Publisert: 08.apr.2014 04.00
Oppdatert: 08.apr.2014 04.00

Hamar Jazzklubb byr på kvartetten Maryland på Toneheim Folkehøgskole onsdag klokka 20.00. «Uforutsigbart, utfordrende og spennende. Maryland teller fire musikere som kan virkelig kunsten å skape musikk i øyeblikket, som kommuniserer, lytter og improviserer sammen og som gjennom det skaper musikk i pakt med jazzens innerste vesen», heter det i pressemeldingen. Per Jørgensen (trompet), Bugge Wesseltoft (piano og elektronikk), Ole Morten Vågan (bass) og Håkon Mjåset Johansen (trommer). Bugge Wesseltoft er en av Norges mest internasjonale profilerte jazzmusikere, både som pianist, komponist og produsent. Trompetisten og vokalisten Per Jørgensen har vært aktiv på den vestnorske jazzarenaen siden 70-tallet da han spilte med Danmarksplass Rock & Jazz, og senere i Ny Bris, Magnetic North, flere gjesteopptredener i det Københavnske jazzliv med mer. Ole Morten Vågan er utdannet ved Jazzlinja NTNU og er også arrangør. Vågan regnes som et av våre største talenter på sitt instrument. Håkon Mjåset Johansen slo gjennom med gruppa Urban Connection og etablerte seg i ung alder som en av Norges fremste jazztrommeslagere. Foruten Come Shine og Urban Connection, er Håkons trommespill å høre i akustiske jazzband som Motif, Bounce Tones, Conception, i trio med Ola Kvernberg og i Ensemble Denada.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke