9. des
FOLKEMØTE: Med utenriksminister Espen Barth Eide og landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum.
 
Mat- og jordbrukspolitikk
Utenriksminister Espen Barth-Eide og landbruksminister Trygve Magnus Slagsvold Vedum kommer til åpent folkemøte om landbruk på Herredsvang tirsdag klokka 19.00.

Publisert: 12.aug.2013 04.13
Oppdatert: -
Møtet arrangeres av LO i Hedmark, Romedal og Vallset Bondelag og Hedmark Bondelag, og temaet er «Globale utfordringer - nasjonalt ansvar».
Utenriksminister Espen Barth-Eide innleder om temaet, og landbruks - og matminister Trygve Magnus Slagsvold Vedum tar for seg «Din Mat - vårt ansvar» i sin innledning.
Etter en kort pause blir det debatt fra klokka 20.10. Møteleder er Einar Myki fra Hedmark Bondelag
At utenriksministeren og landbruksministeren sammen stiller på folkemøte er ikke dagligdags, og det er selvsagt ekstra spennende nå i valgkampen. Innen landbruk er det mange høyaktuelle temaer i valgkampen, og her kan det med andre ord være nyheter og hente.
«Tanken bak arrangementet er å sette mat- og jordbrukspolitikk på dagsorden, og synliggjøre at jordbrukspolitikk ikke bare er et nasjonalt anliggende. Tvert imot henger globale utfordringer og nasjonalt ansvar veldig tett i hop. Barth-Eide har for øvrig forsvart norske interesser på solid vis, både nasjonalt og internasjonalt, i forbindelse med endringen av ostetollen, og det er derfor en stor glede å ha fått Barth-Eide til Hedmark nå», heter det i pressemeldingen.
Etter møtet blir det åpen pub med enkel servering.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke