14. nov
GRENSELØS: Kari Sangro Olestad var med i NRKs realityprogram «Ingen Grenser» med Lars Monsen.
 
Med livet som innsats
Kveldens gjest, Kari Sangro Olestad, forteller om et tøft liv når Sons of Norway Hamar Lodge møtes på Migrasjonsmuseet på Åkershagan mandag klokka 19.00.

Publisert: 13.mar.2017 06:46
Oppdatert: 13.mar.2017 06:50

Kari Sangro Olestad ble født under dramatiske omstendigheter der livets start ble en reise i fortvilelse og håp. Til møtet kommer hun i tospann med sin far Halvard for å minnes reisen fram til i dag.

Med livet bokstavelig talt som innsats meldte hun seg på sitt livs største utfordring, «Ingen grenser», en tur på 400 kilometer fra svenskegrensa til toppen av Snøhetta sammen med Lars Monsen.

Da «Ingen grenser» ble vist på TV i starten av 2012 var den alltid smilende CP-rammede jenta allerede rikskjendis og fikk Gullrutestatuett i Grieghallen i Bergen som årets deltaker uansett TV-kanal.

Til Migrasjonsmuseet kommer hun altså sammen med sin far, og sammen vil de dele hverdagens utfordringer som alltid møter Karis urolige kropp. Ingen ting er selvfølgelig, men ingenting skal stå uprøvd.

Etter turen med Lars Monsen sammen med ti andre deltakere med fysiske begrensninger, har hun holdt nærmere hundre foredrag landet rundt.

Denne gangen blir det litt annerledes enn tidligere. Riktignok blir det tilbakeblikk på «Ingen grenser» som ble vendepunktet i Karis liv. Men også et innblikk i det hverdagen krever, og hvordan den lille kroppen tar nye utfordringer på strak arm. Møtet er åpent for alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke