9. des
MORSOMT: Å gå med lommelykt i skogen.
 
Med lommelykt i Klukhagan

Publisert: 08.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Barnas Turlag i Hamar og Hedemarken Turistforening arrangerer lommelykttur i Klukhagan torsdag klokka 18.00. Det er frammøte ved stien som går opp fra Olav Trygvasons gate. I mørket er skogen veldig annerledes enn når det er lyst, og på denne turen tar ungene med lommelykt og finner vegen mellom trærne etter reflekser. Turen ender opp ved en bålplass der det er muligheter for grilling av medbrakt mat. Ta med varme klær, gode sko, lommelykt og gjerne litt mat og drikke og sitteplate. Det tar 20 minutter å gå til bålplassen på og utenfor sti, med enklere veg hjem. Asle Finnesand og Unni Thoresen er turledere. Turen er åpen for alle og det er ikke påmelding. Turlaget har flere kveldsarrangementer denne måneden. Tirsdag 14. januar byr de på måneskinnstur til Lageråkvisla på Hedmarksvidda med muligheter for lek både med og uten ski, og samme dag har Barnas Turlag skitur i måneskinn fra Vollkoia til Blåmyrkoia i Nybygda for litt større barn.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke