10. des
 
Medister- kaker
Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma.

0
Publisert: 28.mai.2015 04.00
Oppdatert: 28.mai.2015 04.00

Ingredienser:

12 stk ferdigstekt medisterkaker

Fruktsalat:

ca 20 røde druer delt i to

2 pærer i strimler

3 vårløk i ringer

4 ss lettrømme

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 180 C°.

2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele.

Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke